Start til karate

Hvordan starter jeg til karate?

Få en gratis prøvetime for dig eller dit barn. Mød op på Marienlyst alle 2 (Byskolen) i løse bukser og en T-shirt og få en gratis prøvetime, eller se på fra sidelinjen og se hvordan det foregår. Medbring gerne en flaske med vand.

TID

Børn (6-10 år):
Søndag kl. 9:30-10:30 i den store sal ved Marienlyst Allé 2.

Juniorer (11-14 år):
Tirsdag og torsdag kl. 18.30-19.30 i Drenge-/pige-salene ved Lille Lundegade

Voksne (15 og op):
Tirsdag og torsdag kl. 18.30-20.00 i Drenge-/pige-salene ved Lille Lundegade og Sændag 10.30-12.00 i den store sal ved Marienlyst Allé.

PRIS

Børn:  Kr. 600,- pr. halvår.
Junior: Kr. 600,- pr. halvår.
Voksen: Kr. 900,- pr. halvår

INDMELDING

Når du har været forbi til en gratis prøvetime, kan du få en indmeldelsesblanket og aflevere den udfyldt til instruktøren.

OM HOLDENE

BØRNEHOLD (6-10 år)

Særligt tilpasset børneprogram med fokus på grundteknikker, stimulering af koncentrationsevne, kropskoordinering, fysiske øvelser og moderat disciplin. Kort sagt et godt børnehold for alle piger og drenge, hvor karaten også leges ind på kroppen.

JUNIORHOLD (11-14 år)

Her tager vi skridtet videre fra børneholdet, øger koncentrationen og kravene til teknikker og færdigheder. Her går vi noget hurtigere frem, men ikke uden at alle kan være med. Fysikken styrkes yderligere og kombinationstræningen er mere avanceret. Der trænes som et hold men med mere fokus på den enkelte udøver efterhånden som træningen skrider frem.

 VOKSENHOLD (15 år og op)

Hidtil har målgruppen på dette hold primært været teenagere, men der har været en stigende interesse fra forældre og andre voksne, hvorfor vi nu gør en ekstra indsats for også at tilgodese denne ”nye” gruppe af elever, som ønsker at lære karatens verden at kende. Træningen og kravene tilpasses i større grad den enkelte udøver på dette hold.

FIND OS HER

Marienlyst alle eller Lundegade. Klik på linket for kort.

Kunne du tænke dig at træne karate? Se video

Hilsen fra vores 'Cobra Kai' venner i USANyhed

Vi træner her:

Byskolen
Marienlyst Alle 2
3000 Helsingør

Indgang via Li. Lundegade