Træningstider

Oversigt over tider og hold

  Voksne (>15  år)

Tirsdag 18.30 – 20.00

Torsdag 18.30 – 20.00

Søndag 10.30 – 12.00

 Juniorer (11-15 år)

Tirsdag 18.30 – 19.30

Torsdag 18.30 – 19.30

 Børn (6-10 år)

Søndag 09.30 – 10.30

Træningshold

 

Unge og voksne fra 15 år

 

Her er et hold, hvor der er mulighed for at dyrke karate helt til grænsen. Vi arbejder med alle karatens elementer i form af kataer, kamp og selvforsvar.

Det kræver fokus på mange forskellige elementer: Styrke, kondition, kropsbevidsthed, smidighed, koncentration, meditation og hukommelse.

Vi arbejder med gradueringer – evt. videreført fra junior-tiden – og med forberedelse til stævner i fuldkontakt og semi-kontakt for dem, der har lyst. Man kan også deltage for træningens skyld alene.

Alle, der har lyst, kan deltage på dette hold. Unge, gamle, mænd og kvinder. Vi udfordrer alle der, hvor de er i forhold til form og færdigheder. Skader og skavanker bliver der taget hensyn til samtidig med at talenter bliver hjulpet fremad af trænere med stor erfaring indenfor både den daglige træning og egen deltagelse i stævner og mesterskaber.

Det koster 150 DKK om måneden i kontingent.

 Juniorer i alderen 11-14 år

 

Her arbejder vi mere målrettet med karate som disciplin end på børneholdet.

Vi lærer kataer, spark, slag og de grundliggende elementer i karate med respekt, meditation og koncentration. Vi fokuserer på en positiv tone med god stemning og opbakning mellem alle børn og trænere. Der er plads til leg, og der er mulighed for udvikling i en mere seriøs retning, hvis man virkelig bliver bidt af karate og ønsker at komme højt op i graderne.

Gradueringerne på dette hold føres videre op til voksenholdet.

Det koster 150 DKK i kontigent om måneden.

Børn i alderen 6-10 år

 

Her er vi fokuseret på at lære karate at kende gennem leg og godt kammeratskab.

Vi lærer de basale elementer i karate på børnehøjde og berører derved motorik, balance, respekt og koncentration.

På børneholdet har alle hvide bælter og gradueres med farvede striber. Gradueringerne hører til på børneholdet og repræsenterer færdigheder som at kunne binde sit bælte, være en god kammerat og lignende.

Alle børn kan deltage uanset køn og styrke, bare man har lyst til at prøve, og bliver man glad for det, koster det kun 100 DKK om måneden i kontingent.

Vi træner her:

Byskolen
Marienlyst Alle 2
3000 Helsingør

Indgang via Li. Lundegade