• Klubbens historie

 • Klubbens historie.

  Den 2 Februar 2002 blev klubbens første træning afholdt, træning foregik på den daværende Tretorn grund, i Hardwork studios gamle lokaler. Med hjælp fra familien lykkes det Sensei Michael Kronø (tidligere Andersen), at realisere en gammel drenge drøm om, at åbne egen klub. Klubbens første bælteprøve blev afholdt i disse lokaler og var uden tvivl en af de absolut hårdeste igennem klubbens historie. B.la. gennemførte et par af klubbens senere sortbælter, Kim Ratting og Mikkel Andersen denne og var dermed med til, at sætte standarten for kommende bælteprøver. Tilstede var også var Sensei Sami Klemi som dommer.

  I 2003 var klubben nødsaget til at flytte, kommunen havde byggeplaner med grunden, da fremtidens plejehjem skulle opføres. Vi blev tilbudt lokaler på Byskolen, hvor klubbens grundlægger selv havde trænet som ung dreng. Til at starte med var der et stort hold bestående af børn og voksne, inden længe havde klubben fået rigtig mange medlemmer. Hvilke betød, at undervisningen måttes udvides og en opdeling lå naturligt, både grad og alder mæssigt. Efter kort tid, havde klubben fire hold, to med børn og to med voksne, fordelt på tre træningsdage.

  Systemet klubben underviste i var Shin Go Ryu (SGR) Karate og var hermed een af 4 klubber i Danmark.

  I 2004 blev SGR udskiftet med Shinkenkai Karate, et system som Michael selv havde grundlagt.

  Hvor i der var elementer fra henholdsvis Kyokushin og Ashihara Karate, ikke mindst tanker og erfaring fra Michael selv.

  Klubbens elever blev herefter undervist og gradueret i Shinkenkai Karate frem til omkring 2011/12 I løbet af årene blev klubbens første sortbælter gradueret, herunder Mikkel Andersen 1 dan, Kim Ratting 1 dan, Henrik Olsen 1 og 2 dan og Christoffer Szabad 1 dan, samt mange kyu grader.

  I 2012 måtte klubben igen tilbage til SGR pensum, da Michael led tab i familien, og måtte naturligvis rette fokus mod hans børn, klubbens sortbælter overtog undervisningen og kørte klubben videre med SGR.

  Klubben blev herefter ledet af Kim Ratting og Henrik Olsen, som udførte et stort arbejde ved b.la. at implementere SGR igen.

  Siden klubbens start har der været fremgang, flere hundrede elever har været igennem klubbens mange aktiviteter herunder bælteprøver, træningslejre, stævner, besøg af og i andre klubber både i Danmark og i udlandet.