• Instruktører

 • Shin Go Ryu Karate Helsingør er drevet af frivillige krafter, men det betyder bestemt ikke at kvaliteten er lav. Her har du muligheden for at læse lidt om de instruktører som dedikerer deres fritid til klubben.

 • HENRIK OLSEN
  Træner og formand i klubben.

  Henrik Olsen
  Henrik Olsen

  HENRIK OLSEN
  Træner og formand i klubben.

 • Henrik har trænet karate i Danmark over 25 år og løbende suppleret sin karateudvikling med længere ophold i Japan og USA. 

  Til dagligt bruger jeg karaten til at holde mig aktiv. Karatens grundpricipper med fokus, koncentration samt troen på sig selv har jeg brugt gennem mange år i mit virke som selvstændig. Jeg har stor glæde af at undervise andre og give nogle af de ting tilbage som jeg har lært gennem årene. Det er også en fornøjelse at træne børneholdet, hvor de små banditter får lov til at brænde noget energi af gennem læren om karate mens de hygger sig og har det sjovt.
  Henrik har deltaget i flere stævner og er flere gange blevet dansk mester i Semikontakt 

 • KIM RATTING
  Træner og næstfomand i klubben

  Kim Ratting
  Kim Ratting

  KIM RATTING
  Træner og næstfomand i klubben

 • Kim startede med at dyrke karate i 1984 og graduerede til 1. dan i 2009 i stilarten ShinkenKai. I 2015 blev Kim gradueret 1.dan i Shin Go Ryu stilarten. 
  Jeg blev træner i 2004 og bruger derved mine mange års erfaring med karate i kombination med mit virke  som pædagog for unge med særlige behov. Jeg er optaget af mødet med unge, der har brug for en rollemodel, der er stærk såvel fysisk som mentalt. En voksen, man kan stole på og lade sig inspirere af på vej ind i sit eget voksenliv.  
  Kim deltog i DM i 2002 i semikontakt, hvor han blev nr. 2. 
 • PHILIP FOBIAN
  Træner

  Philip Fobian
  Philip Fobian

  PHILIP FOBIAN
  Træner

 • Philip startede til karate i ShinGoRyu - Hørsholm i 1994. Efter at have trænet nogle år, flyttede han til en nystartet klub i Nivå, under Kyokushinkai. Her trænede han frem til starten af 2004. Philip har deltaget ved flere stævner med gode resultater.  Han har holdt en længere pause fra karate, men har som mange andre indset at, er man en gang karate-ka, er man det altid. Philip er fast træner og tovholder på juniorholdet. 

 • NADJA RAHR
  Født 1975
  Hjælptræner, bestyrelsesmedlem og sekretær

  Nadja Rahr

  Nadja Rahr

  NADJA RAHR
  Født 1975
  Hjælptræner, bestyrelsesmedlem og sekretær

 • Nadja startede med at dyrke karate i 2013.
  Jeg er begejstret for den mulighed, som karaten giver for, at mennesker kan mødes og træne sammen med helt forskellige forudsætninger. Vi bliver ikke delt ind i homogene hold efter køn, størrelse, dygtighed eller alder. Samtidig er jeg vild med, at træningen er fysisk hård og teknisk krævende og derfor sætter krav til min koncentration og udholdenhed. Jeg lærer hele tiden nyt og ser muligheder for fortsat udvikling fysisk og mentalt.
 • Dan Bohmann
  Født 1975
  Hjælpetræner på børneholdet og medlem af bestyrelsen.

  DAN BOHMANN

  DAN BOHMANN

  Dan Bohmann
  Født 1975
  Hjælpetræner på børneholdet og medlem af bestyrelsen.

 • Dan startede som hjælpetræner på børneholde i 2015.

  Jeg starte med at træne karate i 2014 efter at min søn Adam havde set Kung-Fu Panda, og derfor var opsat på at træne Kung-Fu. Jeg besluttede at Shin Go Ryu Helsingør var det bedste match for os. En beslutning der siden har vist sig rigtig både for mig og Adam.

  Dan deltog i sit første stævne efter 3 måneders træning. Det var Shin Go Ryu Cup, hvor Dan tog guldet med hjem til klubben. Siden deltog Dan også i det noget større BS Cup, hvor han også tog guldet med hjem.

 • JAKOB SABINSKY INSTRUKTØR

  JAKOB SABINSKY
  JAKOB SABINSKY

  JAKOB SABINSKY INSTRUKTØR

 • Jakob trænede som barn og teenager karate i stilarten Goju Ryu. Efter mange års pause genoptog Jakob karate-træningen, denne gang sammen med sin søn hos Shin GO Ryu Helsingør. 

  Jakob har haft god succes med stævner og har hentet medaljer ved BS Cup og Shin Go Ryu Cup. 

  Jakob er instruktør på børneholdet og er ansvarlig for stævner og hjemmeside. 

   

 • MICHAEL KRONØ INSTRUKTØR OG BESTYRELSESMEDLEM

  Michael Kronø

  Michael Kronø

  MICHAEL KRONØ INSTRUKTØR OG BESTYRELSESMEDLEM

 • Op igennem 80 erne trænede Michael både Karate og Fodbold. Karaten blev taget mere alvorligt omkring 1990 - I 2002 åbnede Michael 'Mikaeru Karate Dojo' som senere hen fik navnet Shin Go Ryu Karate Helsingør. I 2004 valgte Michael At undervise klubbens elever i eget system Shinkenkai Karate. Dette stod på frem til 2012/13. Af personlige årsager måtte Michael trække sig fra klubbens virke og forslog klubbens folk at træne Shin Go Ryu igen. I 2014 vendte Michael tilbage og var klar på at hjælpe med undervisningen, herunder hos junior og voksne. Michael er også med i klubbens bestyrelse. Se evt. under klub historie.